چای سبز را 5 دقیقه پس از تهیه میل کنید و زمان نوشیدن آن را به تعویق نیندازید.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص تغذیه گفت : چای سبز نوشیدنی بسیار مفید و مناسب و سرشار از آنتی اکسیدان است .
دکتر «سید مصطفی عربی» افزود : مصرف چای سبز حداکثر 3 تا 4 فنجان در طول شبانه روزی توصیه می شود.
وی تصریح کرد : مصرف بیش از این مقدار چای سبز اثرات منفی بر روی کبد دارد.
وی توضیح داد : چای سبز را می توان به همراه آب سرد درون قوری ریخت و روی حرارت قرار داد و از لحظه جوشیدن 5 دقیقه زمان لازم است تا آماده مصرف شود.
وی خاطر نشان کرد : چای سبز آنتی اکسیدان قوی می باشد و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.