خطر بروز پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک افزایش می یابد.
به گزارش « وب دا » کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت: مصرف بیش از حد نمک با عوارضی نظیر پرفشاری خون و به دنبال آن افزایش خطر بروز سکته های قلبی همراه است.
«شهلا جودت» با بیان این که بین مصرف زیاد نمک و ابتلا به سرطان رابطه مستقیم وجود دارد، افزود: بیماری آسم و تنگی نفس از دیگر عوارض مصرف زیاد نمک است که سلامت فرد را تهدید می کند.
وی تصریح کرد: بر اثر مصرف زیاد نمک در طولانی مدت، جوانه های چشایی زبان به مصرف نمک عادت می کند و شوری زیاد غذا را تشخیص نمی دهد.
وی تأکید می کند: لازم است هر چه سریع تر مقدار نمک مصرفی خود را کاهش دهید و به جای آن از سبزی های معطر و چاشنی های مختلف استفاده کنید.