پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ٤ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۵۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۶۳۱۶ مورد

شنبه ١٣ اردیبهشت ١٣٩٣ ساعت ١٢:١٧ ب.ظ   ( بازدید : 1308 نفر )

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مواد شیرینی و پرچرب باعث ایجاد تاری دید و آسیب دیدگی قرنیه چشم خواهند شد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، دانشمندان در آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مواد غذایی شیرین باعث ایجاد آسیب‌ به شبکیه چشم می‌شوند و عروق خونی چشم‌ها را متورم و پرالتهاب می‌کند.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، زیاده‌روی در خوردن مواد قندی باعث افزایش شاخص قندخون می‌شود از این رو دیابت با سلامت چشم‌ها ارتباط مستقیم دارد
گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم‌های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشمشان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند.
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی‌جات را محدود کنند و برای سلامتی چشم‌های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.


منبع : شبکه بهداشت و درمان فاروج چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.