مصرف باقلا باعث تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت قلب می شود.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیات علمی و متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: در افراد مبتلا به کلسترول و فشارخون بالا مصرف باقلا می تواند در کاهش میزان چربی و فشارخون موثر باشد.
دکتر امید توپچیان افزود: مصرف باقلا به کنترل وزن و پیشگیری از یبوست کمک می کند ، بنابراین افرادی که از یبوست رنج می برند از مصرف باقلا نباید غافل شوند.
وی با بیان این که این سبزی پرخاصیت دارای آنتی اکسیدان فراوانی است، عنوان کرد: بیماران دیابتی با مصرف باقلا می توانند میزان قند خون بدن خود را تا حدی کنترل کنند.
وی به تاثیر مصرف باقلا در حفظ سلامت استخوان ها اشاره کرد و اظهار داشت: مصرف باقلا به افرادی که از اضطراب و افسردگی رنج می برند، توصیه می شود.
وی خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به فاویسم باید از مصرف باقلا خودداری کنند تا به کم خونی همولیتیک ( تخریب گلبول های قرمز ) دچار نشوند.