پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۷۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۱۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۲۳۰۲ مورد

سه شنبه ٢٤ فروردین ١٤٠٠ ساعت ١٤:١٩ ب.ظ   ( بازدید : 114 نفر )

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: بوی بد دهان مشکلی است که به خصوص در ماه مبارک رمضان به دلایل مختلف افزایش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر مهین یاهوئیان درخصوص نکات بهداشتی دهان و دندان در ماه رمضان اظهار کرد: در روزهای اول، به‌ دلیل این که کبد آمادگی کافی برای سوزاندن مقدار زیادی چربی ندارد، بوی ناخوشایند دهان بیشتر است، اما به تدریج که توانایی کبد برای این کار بیشتر می ‌شود، بوی دهان کم می شود.
وی بیان داشت: از مصرف غذاهای خیلی داغ، تند، ترش و اسیدی خودداری کرده و یا  حتی‌ المقدور کمتر مصرف کنید، زیرا با مصرف این نوع غذاها پرزهای چشایی دهان دچار ساییدگی می ‌شوند و این کار به خشک شدن آب دهان کمک می کند و سبب بوی بیشتر دهان می‌ شود بنابراین از خوردن چای داغ یا آب ‌لیمو خودداری کنید.
دکتر یاهوئیان عنوان کرد: در وعده افطار از پنیر استفاده کنید چرا که پنیر به دلیل دارا بودن فسفات و کلسیم فراوان بزاق دهان را زیاد کرده و از خشکی و بوی بد دهان جلوگیری می کند.
وی با اشاره به این که میوه های سرشار از ویتامین C باعث شستشوی معده و روده می شوند، گفت: این میوه ها از رشد باکتری ها و در نتیجه ایجاد بوی بد دهان جلوگیری می کنند.
دکتر یاهوئیان خاطرنشان کرد: در وعده سحری، طوری برنامه‌ ریزی کنید که فرصت کافی برای  مسواک زدن و استفاده از نخ دندان را داشته باشید.


منبع : ت1-2355م چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.