پنج شنبه ١٦ اردیبهشت ١٤٠٠ -

سه شنبه ١٤ اردیبهشت ١٤٠٠ ساعت ١٠:٥٦ ق.ظ   ( بازدید : 79 نفر )

رئيس سازمان اورژانس كشور در پيامى شهادت مدافع سلامت "على رستمى" تكنسين با سابقه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را تسليت گفت.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، متن پیام دكتر پيرحسين كوليوند بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

در ايام سوگواري امير مؤمنان حضرت على ابن ابى طالب (ع)، متأسفانه خبر ناگوار شهادت همکار گرانقدر، زنده یاد "على رستمى" از بهترين نمونه هاى فداكارى و جهادى فوريت هاي پزشكي استان خراسان شمالى كه در راه خدمت به هموطنان عزيزمان در خط مقدم مقابله با ويروس منحوس كرونا به بيمارى كوويد-١٩ مبتلا و جان خود را از دست داد، موجب تألم و تأثر خاطر عمیق اينجانب گردید.

بدون تردید خدمات بی شائبه ايشان كه عمر خود را وقف خدمت به هموطنان نمود و در این راه جان خود را فدا کرد، در نزد خداوند متعال به بهترین وجه ممکن محفوظ و دعای خیر مردم توشه اى برای آخرت ایشان خواهد بود.

اینجانب ضمن ابراز همدردی با خانواده این شهید والامقام، این ضایعه ی دردناک را به بازماندگان و خانواده بزرگ سازمان اورژانس كشور تسليت عرض نموده و برای آن عزیز سفر کرده رحمت واسعه از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

دكتر پيرحسين كوليوند

رئيس سازمان اورژانس كشور