پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۰۴۲۸ مورد

دوشنبه ٢٩ شهریور ١٤٠٠ ساعت ١:٤٢ ق.ظ   ( بازدید : 368 نفر )

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: نیازهای تغذیه ای بیمار کرونایی با دیگر افراد متفاوت است بنابراین مبتلایان کرونا برای بهبودی هر چه سریع تر باید به تغذیه خود در این دوران توجه داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده گفت: تخم مرغ، سوپ، هویج، مرکبات، میوه های حاوی آنتی اکسیدان، کدو حلوایی و حریره بادام از جمله خوراکی هایی است که به مبتلایان کرونا توصیه می شود.
وی بهترین نان برای مصرف بیمار مبتلا به کووید را نان سبوسدار خواند و افزود: بهترین غذا برای یک فرد مبتلا به کرونا نیز سوپی است که از ماهیچه گوسفند تهیه شده باشد چون منابع غنی از ویتامین  B12 را دارد.
علیزاده عنوان کرد: از خوردن ادویه های تحریک کننده، فست فودها، آبمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار، میوه های حساسیت زا مانند انگور و غذاهای چرب و شور در دوران ابتلا به کرونا پرهیز کنید.
وی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به کرونا در دوران نقاهت اگر تغذیه مناسب و صحیحی داشته باشند در مقابل این بیماری مقاومت بیشتری خواهند داشت و خطر افزایش بیماری و مرگ ناشی از آن کاهش می یابد.


منبع : ت1-2355م چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.