چهارشنبه ٤ خرداد ١٤٠١ -

چهارشنبه ٢٩ دی ١٤٠٠ ساعت ١٤:٢٤ ب.ظ   ( بازدید : 157 نفر )

متخصص اپیدمیولوژی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در خصوص ضرورت واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مواردی را مطرح کرد و گفت: ابتلای بالا به سویه امیکرون، تبعاتی برای جامعه دارد بنابراین برای مهار شیوع بالای بیماری باید همچنان شیوه نامه های بهداشتی رعایت شود.

به گزارش وب‌دا، دکتر شرکا افزود: استفاده از ماسک و پرهیز از دورهمی ها، شب نشینی ها و حضور در تجمعات بسیار ضروری است.

وی با بیان این که واکسیناسیون و رعایت موازین بهداشتی دو راه کار مهار این بیماری هستند، یادآوری کرد: با عبور از پیک پنجم، تعداد موارد مبتلایان و مرگ کاهش داشته است اما سویه امیکرون که دارای قدرت سرایت بالایی است وارد کشور شده است و می تواند در مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی از مردم جامعه را درگیر کند.

وی ادامه داد: این سویه در تماس های کوتاه تر با شخص ناقل امکان انتقال بیشتری دارد و به تبع در تماس های خانگی و درون خانواده که افراد ارتباط نزدیکی با هم دارند به راحتی منتقل می شود.

شرکا اضافه کرد: به این جهت که علائم مبتلایان به این سویه بسیار خفیف است، ممکن است فرد متوجه ابتلا به بیماری نشود و می تواند به راحتی به عنوان ناقل ویروس را در جامعه گسترش دهد.

وی گفت: یکی دیگر از ویژگی های این ویروس مبتلا کردن افراد واکسینه شده است و اگر چه علائم آن بسیار خفیف است، اما منجر به انتقال بیماری در جامعه می شود.

متخصص اپیدمیولوژی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بنابراین اکنون برای مهار بیماری و جلوگیری از افزایش مبتلایان باید در کنار واکسیناسیون همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد.