چهارشنبه ٤ خرداد ١٤٠١ -

چهارشنبه ٧ اردیبهشت ١٤٠١ ساعت ٨:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 24 نفر )

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: یکهزار و 160 بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی سه ماهه پایانی سال 1400 در مناطق تحت پوشش این دانشگاه از مشاوره رایگان کارشناسان تغذیه بهره‌مند شدند.

به گزارش وب‌دا، نسرین علیزاده با اعلام این مطلب اظهار کرد: این بیماران توسط کارشناسان تغذیه استان پیگیری تلفنی و در زمینه مشاوره‌های تغذیه در ایام بیماری و نقاهت کرونا مشاوره گرفتند.

وی تصریح کرد: ارائه مراقبت تغذیه‌ای به مراجعان مراکز خدمات جامع سلامت و برنامه آموزش تغذیه صحیح گروه‌های هدف شامل کودکان، مادران باردار، میانسالان، سالمندان و دانش‌آموزان ازجمله اهم برنامه‌های این واحد است.

علیزاده افزود: علاوه بر این، به منظور امکان دسترسی بیماران و همچنین سایر افراد به مشاوره و راهنمایی‌های تغذیه‌ای در سامانه پاسخگویی ۴۰۳۰ متشکل از کارشناسان تغذیه به صورت تلفنی حتی در روزهای تعطیل پاسخگوی عموم شهروندان هستیم.