چهارشنبه ٤ خرداد ١٤٠١ -

سه شنبه ٢٠ اردیبهشت ١٤٠١ ساعت ٧:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 20 نفر )

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: چهلمین دوره آزمون صلاحيت باليني همزمان با سراسر کشور با حضور 28 داوطلب دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، ویدا طیبی روز سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401، از برگزاری چهلمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی روز پنج‌شنبه 29 اردیبهشت ماه جاری خبر داد.

وی افزود: فرصت ثبت نام دانش آموختگان بهمن 1394 و بعد از آن که هنوز گواهی آزمون صلاحیت بالینی را دریافت نکرده و قصد شرکت در آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی را دارند، تا پایان فروردین ماه سال جاری بوده که توسط دانشگاه این اقدام صورت گرفته است.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، تعداد شرکت کنندگان در این آزمون را 28 داوطلب و محل برگزاری آن را بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد عنوان کرد.

وی یادآور شد: اطلاع رسانی در مورد ثبت نام دانش آموختگان بر اساس ظرفیت اعلام شده دانشگاه‌ها، از طریق پورتال دانش آموختگان به آدرس mohed.behdasht.gov.ir/clinical و در بازه زمانی 4/2/1401 لغایت 8/2/1401 انجام شده است.

طیبی تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان و پذیرفته شدگان آزمون به همراه نمرات ایستگاهی و کلی آنان و ارسال مستندات و فرم‌های تکمیل شده نظرسنجی آزمون دهندگان تا تاریخ 4 خردادماه امسال به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.