چهارشنبه ٤ خرداد ١٤٠١ -

چهارشنبه ٢١ اردیبهشت ١٤٠١ ساعت ١٢:٤٢ ب.ظ   ( بازدید : 110 نفر )

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بازدید از روند اجرای پروژه مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای باباامان بجنورد، از تسریع در اجرای این پروژه و بهره‌برداری از فاز نخست آن خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر حسن براتی‌زاده، روز سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401، از محل احداث ساختمان مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای باباامان شهرستان بجنورد بازدید کرد و روند پیشرفت فیزیکی پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این بازدید، ضمن تأکید بر تسریع در اجرای پروژه، در راستای حفظ کیفیت اجرا و رفع موانع، توصیه‌هایی را داشت.

گفتنی‌ست، پروژه مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای بابا امان با متراژ حدود ۳۲۰۰ متر مربع به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی به اهالی روستا و ارائه خدمات رفاهی و اقامتی و آموزشی به پرسنل و دانشجویان این دانشگاه طراحی شده است و در فاز اول دو طبقه از بلوک B و C با کاربری بهداشتی و اقامتی با پیشرفت ۹۱ درصد در حال اجرا است و مقرر شده این پروژه خرداد ماه به بهره‌برداری برسد.