پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۴۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۰۹۶۴ مورد

سه شنبه ٧ تیر ١٤٠١ ساعت ١٢:٤٧ ب.ظ   ( بازدید : 404 نفر )

متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، ضمن برشمردن اهمیت و جایگاه مصرف لبنیات، تصریح کرد: شیر یک ماده غذایی کامل و شامل همه درشت مغذی‌هاست.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدرضا جلیلوند در گفتگو با برنامه پزشک شما، با بیان این که مصرف شیر و لبنیات بسیار ضروری است، افزود: شیر تنها ماده غذایی حیوانی است که حاوی درشت مغذی‌های کربوهیدرات، پروتئین و چربی است.

 

وی اضافه کرد: یک لیوان شیر معادل 12 سی سی، حاوی 12 گرم کربوهیدرات، 8 گرم پروتئین و بسته به میزان چربی دارای 150 کیلو کالری انرژی است.

 

وی بر مصرف روزانه لبنیات و شیر تأکید و خاطرنشان کرد: اهمیت این ماده غذایی به قدری است که سازمان فائو «سازمان خواروبار جهانی» از سال 2001، روزی را به عنوان روز شیر یا تغذیه با شیر نامگذاری کرد که در کشور ما این روز 12 خرداد است.

 

دکتر جلیلوند یادآوری کرد: مصرف این ماده غذایی مهم برای افراد با حساسیت به شیر و لاکتوز اقتضائات ویژه خود را دارد.

 

گفتنی است؛ برنامه پزشک شما با همکاری صدا و سیمای خراسان شمالی با دعوت از پزشکان تخصص و فوق تخصص و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان درباره بیماری‌های شایع در استان و نیز ارائه اطلاعاتی در خصوص انواع بیماری‌ها به روی آنتن می‌رود.

 

مخاطبان می‌توانند در این برنامه که به صورت زنده روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه هر هفته از ساعت 10 تا 11 از شبکه استانی اترک پخش می‌شود، متناسب با موضوع برنامه سوالات خود را مطرح و پاسخ پزشک را دریافت کنند.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.