سه شنبه ١٨ مرداد ١٤٠١ -

پنج شنبه ١٣ مرداد ١٤٠١ ساعت ١:٥٠ ق.ظ   ( بازدید : 93 نفر )

رئیس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با همراهی امام جمعه و جمعی از مسئولان شهری شیروان با خانواده شهید علی رستمی از شهدای مدافع سلامت استان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش وب‌‌‌دا، دکتر «سید جواد پورنقی» در این دیدار که با همراهی حجت الاسلام «تکمیلی» امام جمعه شیروان، فرماندار و شهردار شیروان و دیگر مسئولان شهری انجام شد، با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، از خصایص شهید «رستمی» مدافع سلامت سخن گفت و افزود: شهید رستمی، سابقه 27 سال خدمات خالصانه و صادقانه در مجموعه سلامت استان را داراست و وظیفه شناسی و تلاش و خدمت بدون حاشیه از برجستگی های اخلاقی شهید بزرگوار است.

وی با بیان این که شهید والا مقام؛ مدافع سلامت، ایثارگر و همینطور از جانبازان 8 سال دفاع مقدس بوده است، اضافه کرد: حضور مستمر این شهید در شیفت های مکرر و طولانی کاری در ایام کرونا، مبین ایثارگری ها و از جان گذشتگی های او و نشانگر این است که شهید هیچ گاه عرصه خدمات را خالی نکرده است.

وی حضور مردم در تمام عرصه ها را ظرفیت بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران ذکر و بیان کرد: ملت ما همیشه و در تمام عرصه ها در کنار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور داشته و بارها امتحان خود را پس داده اند و در راه اعتلای این نظام مقدس از بخشش مال و جان خود فرو گذار نیستند.

وی با بیان این که شهید رستمی از افتخارات مجموعه سلامت استان است، عنوان کرد: مشارکت هم استانی ها در بزنگاه ها و از خودگذشتگی آن ها از افتخارات بزرگ خراسان شمالی است.

بر اساس این گزارش؛ در این دیدار با قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهید رستمی، گرامی داشته و با آرمان ها و ارزش های شهدا و امام شهدا تجدید پیمان شد.

گفتنی است، شهید علی رستمی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس دارای ۲۷ سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی و در بیمارستان های امام خمینی و هاشمی رفسنجانی بود همچنین ایشان مدت‌ها به عنوان تکنسین فوریت های پزشکی در پایگاه های امداد جاده ای اورژانس ۱۱۵ شهر شیروان مشغول به خدمت رسانی به همشهریان و هموطنان خود بود که در یک مجاهدت دیگر در جبهه سلامت و برای مقابله با بیماری کرونا در راه خدمت به میهن به درجه شهادت نائل آمد و به یاران شهیدش پیوست.

پرونده شهید مدافع سلامت «علی رستمی» اخیرا پس از طی مراحل اداری و احراز در کمیسیون بنیاد شهید کشور با حکم شهید تایید و اعلام شد.