پنج شنبه ١١ خرداد ١٤٠٢ -

دوشنبه ١٠ آذر ١٣٩٣ ساعت ١٢:٣٨ ب.ظ   ( بازدید : 1054 نفر )

روز مجلس؛ روز گراميداشت قانون در ايران

"روز مجلس"، در واقع روزي براي گراميداشت قانون در جمهوري اسلامي ايران است و در چنين روزي شهيد آيت الله سيد حسن مدرس طومار قانون گرايي اين کشور کهن را به جوهر تفکر حق طلبانه و به بهاي جان خود، امضاء کرد.

مجلس چکيده خون هزاران شهيد است که براي برافراشتن پرچم اسلام از جان خود نيز دريغ نکردند، مجلس مجموعه اي از نخبگان مردم، تبلور اراده ملت، عصاره زحمات طاقت فرساي امتي سلحشور و مقاوم است؛ از اين رو بايد مظهر حاکميت و قدرت مردم باشد و نمايندگان آن نيز بايد در جهت اراده و خواست مردم و صلاح جامعه و اسلام گام بردارند و اين مهم تاکنون به منصه ظهور رسيده است.

اين قوه، تجلي گاه زنده و عيني عقل و روح جمعي جامعه با ويژگي هاي انديشه، آگاهي، رشد، انتخاب، اراده، بيان، عمل و قدرت تصميم گيري به شمار مي آيد؛ مجلس مهم ترين رکن اساسي مردم سالاري و جامعه مدني و نمود عيني تصميم گيري مردم در تعيين سرنوشت خود و ضامن بقا و استمرار نظام ولايي و اسلامي است.

با توجه به نقش تعيين کننده و مهم مجلس شوراي اسلامي،  دهم آذر ماه مصادف با سالروز شهادت آيت الله سيد حسن مدرس  به عنوان "روز مجلس"، نامگذاري شده، این روز را به همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبریک می گوئیم.

منبع : دانشکده دندانپزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان