پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی

کاربران آنلاین : ۱۲۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۲۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۳۱۰۶۳۷ مورد

سرپرست آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مبلغ چهار میلیارد ریال برای ارتقای فضای ذخیره‌سازی اطلاعات سامانه‌های دانشگاه اختصاص یافت.

مهندس حمزه وحیدی‌فر روز شنبه 19 آذرماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت مبلغ چهار میلیارد ریال برای خرید و راه اندازی نخستین StorageSDD، دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی‌ اختصاص یافت.

وی افزود: با توجه به افزایش سامانه‌های دانشگاه و تعدد کاربران در استفاده از سامانه‌های پر کاربرد مانند اتوماسیون اداری و سامانه‌های اداری و مالی نخستین StorageSDD دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی‌ با صرف مبلغ ۴۰۰۰ میلیون ریال از منابع اختصاص داده شده دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت خریداری شد.

مهندس وحیدی‌فر افزود: این تجهیزات با سرعت بسیار بالا و انعطاف‌پذیری در برابر لرزش‌ها و ضربه مختص دیتاسنترها طراحی شده است.

منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.