یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -

دوشنبه ٣٠ مرداد ١٤٠٢ ساعت ١٣:٢٦ ب.ظ   ( بازدید : 563 نفر )

دانشگاه علوم پزشكی خراسان شمالی از طريق فراخوان هيأت علمی، نيروی متعهد خدمت هيأت علمی در مقطع Ph.D و كارشناسی ارشد جذب می‌كند.

به گزارش وب‌دا، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشكی خراسان شمالی در نظر دارد به منظور تكميل كادر هيأت علمی خود از ميان متقاضيان متعهد خدمت در مقطع Ph.D و كارشناسی ارشد به شرح فايل پيوست از طريق فراخوان هيأت علمی، نيروی متعهد خدمت هيأت علمی جذب کند.

متقاضيان مي توانند رزومه آموزشي و پژوهشي خود را حداكثر تا تاريخ 15 / 06 / 1402 به آدرس پستي ذيل بصورت فيزيكي ارسال نمايند.

آدرس پستي: خراسان شمالي- بجنورد- بلوار دولت-رو به روي استخر شهروند- ستاد مركزي دانشگاه علوم پزشكي- معاونت آموزشي- دبيرخانه هيأت اجرائي جذب

تلفن: 05831511211

كد پستي : 74877-94149

اعلام نیاز علوم پزشكي خراسان شمالي_ مرداد pdf ماه 1402.pdfاعلام_نیاز_علوم_پزشكي_خراسان_شمالي__مرداد__pdf_ماه_1402.pdf