پنج شنبه ٢٣ شهریور ١٤٠٢ ساعت ١٢:٢٤ ب.ظ   ( بازدید : 136 نفر )

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پیامی، فرا رسیدن ایام عزاداری انتهای ماه صفر که مصادف است با رحلت جانگداز رسول اکرم(ص) و شهادت غریبانه فرزندانشان امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) را تسلیت گفت.

به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر جواد شاهین‌فر آمده است؛

28 صفر سالروز رحلت جانگداز پیام آور عشق و محبت حضرت محمد مصطفی (ص) ، شهادت مظلومانه سبط اکبرشان کریم اهل بیت ، حضرت امام حسن مجتبی(ع) بوده؛ ایامی که شیعیان این حضرت در غم و اندوه به سر می برند.

همچنین این ایام مصادف با شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) می باشد؛ روزهای پایانی ماه صفر ایام حزن و اندوه محبان پیامبر نور و رحمت(ص) و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

اینجانبان ضمن عرض تسلیت بابت فرا رسیدن این ایام به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و مردم عزیز استان، از ایشان تقاضا داریم در این روزها ما را از دعای خیر خود محروم نسازند.