پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ٣ مهر ١٤٠٢ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۸۰۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۰۱۷۱۸۰ مورد

سه شنبه ٢٨ شهریور ١٤٠٢ ساعت ٢:٥ ق.ظ   ( بازدید : 40 نفر )

دکتر شاهین‌فر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز چهارشنبه 29 شهریورماه 1402 با حضور در سامانه سامد(سامانه ارتباط مردم و دولت) و از طریق خط 111 به طور مستقیم با مردم گفتگو می‌کند و پاسخگوی نقطه نظرات و دغدغه‌های آنان در حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

 

به گزارش وب‌دا، با هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر بازرسی استانداری خراسان شمالی و در راستای اجرای نظام‌نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد و به منظور تعامل بیشتر با مردم و پاسخگویی به درخواست‌ها و دغدغه‌های آنان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان صبح روز چهارشنبه 29 شهریورماه ۱۴۰۲ از ساعت 13 الی 14 از طریق تلفن 111 به صورت مستقیم با مردم گفتگو خواهد کرد.

 

گفتنی است؛ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی علاوه بر پیگیری درخواست‌ها، شکایت‌ها، پیشنهادها، انتقادها و مطالبات مردم، از طریق برنامه‌های مختلف در تلاش برای افزایش تعاملات با مردم است؛ ملاقات‌های حضوری رئیس و معاونان، برگزاری میز خدمت در مصلی‌های نماز جمعه، حضور در سامانه سامد، سفرهای رسمی و غیر رسمی به شهرستان‌ها، ارتباط با رسانه‌ها و... از جمله این برنامه‌ها است که برای ارتباط بی‌واسطه با مردم و بررسی و حل مشکلات آنان در حوزه بهداشت و درمان به‌طور مداوم انجام می‌شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.