شنبه ٢٦ خرداد ١٤٠٣ -

دکتر شاهین‌فر در جلسه شورای دانشگاه تأکید کرد:

ارتقای دانشگاه به تیپ2 باید محور انجام تمامی اقدامات باشد
چهارشنبه ١٨ بهمن ١٤٠٢ ساعت ١:٤ ق.ظ   ( بازدید : 375 نفر )

جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور رئیس و معاونان و همچنین روسای دانشکده‌ها برگزار شد که محوریت صحبت‌های دکتر شاهین‌فر تأکید بر تلاش برای انجام تمامی اقدامات در راستای تبدیل شدن به دانشگاه تیپ 2 در کشور بود.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز چهارشنبه 18 بهمن‌ماه 1402 در این جلسه 3 ساعته، جذب دانشجو و به خصوص دانشجوی بین الملل و همچنین جذب بیمار و توسعه توریسم درمانی را از جمله اقدامات در حال انجام در راستای بین المللی سازی دانشگاه نام برد و افزود: زیرساخت‌های خوبی در این دانشگاه فراهم شده است و می بایست تلاش ها و گام های موثرتری برای توسعه هر چه بیشتر دانشگاه برداشته شود.

دکتر شاهین فر همچنین موضوع جانشین‌سازی و تربیت مدیر را در دانشگاه بسیار با اهمیت دانست.

امید آفرینی و تلاش برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات پیش رو از دیگر موضوعات مورد تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بود؛ آنجایی که مشارکت در انتخابات را حق همه مردم دانست و به بخش هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب برای ضرورت افزایش مشارکت مردم در انتخابات و امیدآفرینی اشاره کرد.

بر اساس این گزارش؛ تلاش برای فعال‌تر کردن اردوهای دانشجویی و جهادی، تلاش برای افزایش ماندگاری بیشتر پزشکان، تلاش برای جذب اعضای هیئت علمی متدین و متعهد در دانشگاه، حضور هر چه بیشتر مدیران و روسای دانشکده‌ها در میان دانشجویان، برون‌سپاری برخی امور، تکمیل و کلنگ‌زنی ده‌ها پروژه در دهه مبارک فجر امسال، ایجاد برخی زیرساخت‌ها در دانشگاه شهر پردیس و تلاش در راستای توسعه آن، تقویت پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی از دیگر موضوعات مورد صحبت دکتر شاهین‌فر در این جلسه بود.

گفتنی است؛ پس از صحبت‌های معاونان دانشگاه و همچنین روسای دانشکده‌ها در خصوص موضوعات مورد بررسی در این جلسه، موضوعاتی نیز مورد تصویب قرار گرفت.