مسئول واحد تغذیه :
آیدا سعادتی
مدرک : کارشناس بهداشت خانواده
شرح وظایف واحد تغذیه:
1-تهیه و تدوین برنامه عملیاتی سالانه واحد تغذیه در راستای برنامه استراتژیک
2-تهیه ، نگهداری و ارسال آخرین دستورالعمل ها ، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط واصله از وزارت بهداشت
3-تعامل نزدیک با گروه تغذیه بالینی در معاونت بهداشتی.
4-همراهی با تیم بازرسی ، نظارت و ارزشیابی بیمارستانها و تکمیل سنجه ها و چک لیست تخصصی تغذیه
5-همراهی با تیم بازرسی ، نظارت و ارزشیابی دفاتر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و تکمیل سنجه ها و چک لیست تخصصی تغذیه
6-تعامل نزدیک با بخش تغذیه بیمارستانها و دفاتر مشاوره تغذیه تحت پوشش
7-شرکت فعال در دوره ها و نشست های آموزشی – مدیریتی ابلاغ شده از سوی معاونت بهداشتی و سایر دوره ها به منظور روز آمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
8-تهیه متون آموزشی مورد نیاز در خصوص تغذیه در بیماری های شایع در منطقه
9-پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها ، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط در سطح مراکز درمانی تحت پوشش
10-ارائه بازخورد از بازدیدهای صورت گرفته به معاون بهداشتی.
11-نظارت و پایش برنامه مشارکتی –حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان.
12-پایش و ارزشیابی برنامه حمایت تغذیه ای زنان باردار نیازمند با همکاری مشترک موسسه بنیادعلوی.
13- همکاری با برنامه مانا ( مراقبت های ادغام یافته ناخوشی اطفال) و برنامه کودک سالم .
14-همکاری با مهدکودکها و مدرسه ها و نظارت بر برنامه غذای گرم روستامهدها و سنجش قد و وزن کودکان در این طرح دوبار (در شروع طرح و پایان طرح).
15-آموزش همگانی در زمینه تغذیه و رشد کودک.
16-آموزش کارکنان.
17- مکمل یاری کودکان و مادران باردار.
18-آموزش تغذیه دوران بارداری و شیردهی.
19-تهیه مطالب آموزشی برای گروههای هدف مختلف در خصوص برنامه شیرمدرسه با هماهنگی دفتر بهبود تغذیه جامعه.
20-ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و بهبود شیوه زندگی و ارتقا کیفیت و وضعیت تغذیه اماکن عمومی تهیه و توزیع غذا.
21-ارائه مشاوره تغذیه برای گروههای آسیب پذیر.
22-برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک.
23-نظارت بر صنایع غذایی تولیدی و کارخانجات شهرستان.
24-تهیه و توزیع ویتامین دی جهت گروههای سالمندان و میانسالان و دانش آموزان.
25-تهیه و توزیع قرص فرفولیک جهت دانش آموزان.
26- سنجش میزان ید مصرفی خانوارها در سرشماری اول سال.
27- طرح سنجش ید ادراری دانش آموزان.
28- سنجش میزان ید در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی.
29- نظارت بر آشپزخانه مدارس شبانه روزی .
30- محاسبه شاخص سوء تغذیه و مکملهای مصرفی در کودکان و مادران باردار.
31- همکاری و هماهنگی با ادرات کمیته امداد و بهزیستی و آموزش و پرورش.