پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
چهارشنبه ١٣ تیر ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۳۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۲۳۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۴۹۵۱۹۲ مورد

چشم انداز

سعی اعضای گروه بر تبدیل گروه تغذیه به ساختاری توانمند، خلاق و کارآفرین می باشد که با تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد در حیطه برنامه ریزی ، سازماندهی و پیاده سازی خدمات مراقبت تغذیه ای در نظام سلامت مورد اطمینان گیرندگان خدمت و ارئه کنندگان و نیز سیاست گذاران در سطوح مختلف باشد. ما برآنیم تا از طریق آموزش و انجام پژوهشهای مورد نیاز جامعه و بهره گیری از توانمندی های موجود و با تکیه بر نیروی متخصص و در راستای تحقق سیاستهای کلان دانشگاه و چشم انداز نقشه جامع علمی کشور و با توجه به ارزش های اسلامی و ایرانی، دانش آموختگان متعهدی تربیت نماییم که در دانش و تخصص خود برتر از استادانشان باشند. به علاوه ، طییک دهه ی آینده به جایگاه ممتاز در کشور در زمینهی علوم غذا و تغذیه دست یابیم و به گروه آموزشی شاخص در فراهم نمودن محیط رشد ، بالندگی و پرورش استعدادهای خلاق و گسترش دانش و فناوری تبدیل شده و در یکی از حوزه های علوم غذا و تغذیه به عنوان قطب علمی کشوری شناخته شویم.

 

گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برآن است که با همکاری مدیران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و دانش آموختگان و افراد جامعه، و با ایجاد و توسعه توانمندی های گروه و ظرفیت سازی مناسب، بستر های لازم در حیطه آموزشی، پژوهشی، نیاز سنجی و کارآفرینی را ایجاد نماید . همچنین تلاش می کند بتواند دانش آموختگان متعهد، خلاق، با دانش و مهارت کافی منطبق با بالاترین و مناسبترین استانداردهای آموزشی در زمینه علوم تغذیه، در سطح ملی و بین المللی،جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه، منطقه و کشور در بخش سلامت و امنیت غذایی را تربیت نماید. اساتید و دانشجویان گروه تغذیه سعی دارند با مشارکت مستمر در آموزش و آگاه سازی افراد جامعه در خصوص الگوهای غذایی سالم و منطبق با فرهنگ و ارزش های جامعه به حفظ و ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری ها و پاسخ گویی به نیازهای در حال تغییر جامعه در حوزه غذا و تغذیه کمک نمایند.

توانمندی ها و صلاحیت های مورد انتظار از دانش آموختگان

مهارتهای ارتباطي –تعامل، مشاوره تغذيه، همکاری در پروژه های مختلف تحقيقاتي و آموزشي تغذيه ای، مديريت، همکاری در تيم درمان و حرفه ای گرايي 

 

هدف کلی

تولید و توسعه دانش کاربردی در حیطه تغذیه در جامعه و تربیت نیروی انسانی متخصص، تقویت همکاری ها ی بین بخشی در سطوح منطقه ای، ملی و فرا ملی با هدف ارتقاء وضعیت تغذیه ای کشور
اهداف اختصاصی

 افزایش سطح سواد تغذیه ای با مداخلات آموزشی تغذیه ای مناسب جهت پیشگیری و مدیریت بیماری های مزمن  و بیماریهای نوپدید از طریق همکاری های بین بخشی و رسانه ها

استفاده مناسب از توانمندی های علمی اعضای هیئت علمی در جهت ارتقا سلامت در سطح جامعه و پیشگیری و درمان بیماری ها

توسعه تحصیلات تکمیلی در گرایشهای مختلف تغذیه

ارتقا زیرساخت های آموزشی همچون فضاها، امکانات، سیستم های فن آوری اطلاعات، توسعه و تجهیز آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی و ارتباطات در راستای اهداف آموزشی و پژوهشی

ارائه برنامه های آموزشی همسو با اهداف کلی برنامه های آموزشی دانشگاه

توسعه تحقیقات کاربردی در جهت حل معضلات تغذیه ای جامعه

توسعه همکاری بین بخشی با معاونت بهداشت، سازمان غذا و دارو و شورای عالی امنیت غذای استان و وزارت بهداشت، کانون های سلامت و سازمان های مردم نهاد و مراکز تحقیقاتی

ارتقا کمی و کیفی برنامه های آموزشی – پژوهشی گروه آموزشی تغذیه جهت ارتقای سطح آموزش و پژوهش دانشجویان

افزایش آگاهی ها و آموزش ها در زمینه ی ارزش ها و موازین اخلاق حرفه ای و تلاش در جهت نهادینه کردن آن در همه ی سطوح فعالیت های گروه آموزشی

جذب و افزایش تعداد هیئت علمی توانمند و کار آمد

توانمندسازی اعضای هیات علمی گروه از طریق شرکت در کارگاههای علمی

توسعه ارتباط علمی و پژوهشی برون مرزی