الویت های پژوهشی گروه علوم تغذیه
- تاثیر مکملها و مداخلات تغذیه ای به همراه پروتکلهای تمرینی بر شاخصهای تندرستی و سلامتی
- بررسی عوامل و شاخصهای دموگرافیک ، اقتصادی،اجتماعی، روان شناسی و ... بر شاخصهای سلامتی و تغذیه ای
- طراحی مداخلات بر پایه مکمل های غذایی و رژیم های پیراروده ای موثر بر روند بهبودی بیماران بدحال مبتلا به COVID-19
- بررسی کمبوهای تغذیه ای مرتبط با مرگ و میر در بیماران مبتلا به COVID-19
- بررسی دریافت غذایی (درشت مغذی ها و ریز مغذی ها) در سطح کلان، تعیین کمبود های تغذیه ای و عوامل موثر بر آن
- بررسی عادات تغذیه ای و الگوی های غذایی و ارتباط آن با شاخص های سلامتی
- ارزیابی وضعیت تغذیه (از نظر شاخص های بیوشیمیایی، بالینی، و تن سنجی) و طراحی مداخلات لازم در گروه های آسیب پذیر
- بررسی امنیت غذایی و طراحی سیاست هایی جهت بهبود وضعیت
- بررسی شیوع چاقی/ کم وزنی و عوامل خطر موثر بر آن در کودکان
- بررسی شیوع کوتاه قدی در کودکان و عوامل خطر موثر بر آن
- بررسی رفتارهای تغذیه ای مادر بر رشد کودک
- طراحی و اجرای مداخلات بر مبنای آموزش تغذیه
- طراحی مداخلات بر پایه مکمل های غذایی، مواد غذایی فراویژه و رژیم درمانی بر بهبود وضعیت بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید