پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۴ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۱۲۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۴۹۰۹ مورد

چهارشنبه ٢٦ اسفند ١٣٩٤ ساعت ٩:٤٤ ق.ظ   ( بازدید : 960 نفر )

چکار کنیم آجیل های شب عید تازه و خو طعم باقی بمانند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان:

حسین صادقی کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت چند نکته درباره نحوه خرید آجیل را به شهروندان خاطرنشان کرد:

1- از خرید آجیل هایی که مواد براق واکس مانندی دارد پرهیز شود که استفاده طولانی مدت باعث مشکلات کبدی می شود

2- از خرید آجیل های رنگی خصوصا تخمه-بادام و پسته و... خودداری شود. چون این رنگها عمدتاً غیرمجاز و باپایه فلزات سنگین همراه بوده و گاهی حساسیتهای شدیدی را به دنبال دارد و باعث بروز بیماریهای کبدی و کلیوی و احتمال بروز سرطان را به همراه دارد . خصوصاً در سالمندان ، خانمهای باردار و کودکان

3- از آجیل های خام و بی نمک استفاده شود چون آجیل های شور برای افراد با فشارخون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی و آجیلهای شیرین برای بیماران دیابتی و دارای اضافه وزن بسیار مضر می باشند

4-آجیل را به اندازه ای بخرید که در 2 هفته عید مصرف شود چون نگهداری آن در طولانی مدت باعث فساد آن می شود.

اگر می خواهید آجیل های شب عیدتان تازه و خوش طعم باقی بماند به نکات زیر توجه نمائید.

1- آجیل های شب عید را برای جلوگیری از کپک زدگی در جای تاریک-خشک و خنک نگهداری نمائید

2-استفاده از ظرفهای غیر قابل نفوذ برای آجیل باعث جلوگیری از جذب بوی مواد اطراف خود میگردد.

3- مدت ماندگاری آجیلها در دمای اتاق 3 ماه و در یخچال تا 6 ماه افزایش می یابد

نکته:

تاثیر نور و گرمای زیاد و رطوبت بالا به آجیل ها باعث تولید سمی بنام آفلانوکسین می شود که یاعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، صدمات کبدی و در نهایت سرطان کبدی می شود.

در خرید آجیل ها دقت بیشتری شود و آجیل های خریداری شده با علامت تجاری مشخص توسط ادارات استاندارد و نظارت بر مواد غذایی و دارای تاریخ انقضاء باشد.


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.