درطول سفر غذاهای خانگی مطمئن ترین غذا برای مصرف هستند و اگر مجبور به صرف غذا دراغذیه فروشی ها ورستوران های بین راه هستید، از تهیه بهداشتی غذاها مطمئن شوید .
به گزارش « وب دا » معاون درمان دانشگاه با بیان این مطلب گفت : غذا های خام ونیم پز ممکن است آلوده به عوامل عفونی باشند ، بنابراین درمسافرت از مصرف آن ها پرهیز کنید.
دکتر « علی حق بین » درادامه افزود : درسفر حتما از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید و درصورتی که از سالم بودن آب مصرفی خود اطمینان ندارید قبل از مصرف آن را جوشانده و بعد مصرف نمایید .
این مقام مسئول یاد آورشد : اگر شرایط جسمی و روحی خاصی دارید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید حتما درباره نحوه مسافرتتان با پزشک خود مشورت کرده و همیشه توجه داشته باشید که کودکان نسبت به تغییر شرایط محیط حساس تر هستند وباید نسبت به کودکان درطول سفر توجه بیشتری داشته باشید.
دکتر « حق بین » با اشاره به اینکه از هر 10 نفر 9 نفر درطول زندگی خود دچار بیماری مسافرت می شوند، افزود : این بیماری که درکودکان شایع تر است موجب تهوع ، استفراغ و سردرد در افراد حساس می شود .