مصرف آجیل شور در ایام نوروز به دلیل ایجاد عوارض و عواقب نامطلوب برای همه به ویژه مبتلایان به فشار خون ممنوع است.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : افرادی که دارای فشار خون و چربی بالا، اضافه وزن و بیماری های قلبی ـ عروقی هستند باید از مصرف آجیل شور خودداری و آجیل خام را جایگزین آن کنند.
«شهلا جودت» افزود : استفاده متعادل از آجیل خام در رژیم غذایی روزانه به دلیل وجود فسفر، کلسیم، منیزیوم و آهن ضروری است.
وی تصریح کرد : مصرف بادام به عنوان غنی ترین منبع ویتامین E و گردو به دلیل اسیدهای چرب به افرادی که کلسترول بالا دارند، توصیه می شود.