پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
چهارشنبه ١٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۹۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۳۶۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۸۳۱۱۲ مورد

دوشنبه ٢٥ آبان ١٣٩٤ ساعت ٩:٤٦ ق.ظ   ( بازدید : 306 نفر )

عضويت در کانال يعني تشکيل دادن کارواني از نوع خاص که گرچه اعضا از هويت يکديگر بيبخبرند، چون تعداد اعضاي کانال براي همه هويداست، اين افراد بدون هر گونه تماس با يکديگر، به فعاليتي مشترک مشغولند و ناخودآگاه نه فقط براي مدير کانال بلکه برای يکديگر هم هورا می‌کشند و صرفا ناظر نيستند.

ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، عضويت در کانال يعني تشکيل دادن کاروانی از نوع خاص که گرچه اعضا از هويت يکديگر بيیخبرند، چون تعداد اعضای کانال برای همه هويداست، اين افراد بدون هر گونه تماس با يکديگر، به فعاليتی مشترک مشغولند و ناخودآگاه نه فقط برای مدير کانال بلکه برای يکديگر هم هورا می‌کشند و صرفا ناظر نيستند.

در شرايطی که قابليت ساخت کانال در تلگرام و استفاده نادرست برخی کاربران ايرانی از اين قابليت، بحث فيلتر شدن اين نرم افزار محبوب ايرانيان را داغ تر از هميشه کرده و مسئولان وزارت ارتباطات تأکيد دارند که ادامه کار تلگرام در ايران منوط به رفع اين نقيصه است، حجت الاسلام محمد مطهريی در يادداشتی از زاويه‌ای متفاوت به اين مسأله نگاه کرده که حقايق جديدی پيش رويمان قرار می‌دهد.

در اين يادداشت (به صورت خلاصه) که نويسنده در انتها درخواستی از مخاطبان مطرح کرده، آمده است:

ـ وقتي می‌خواهيم در يک کانال تلگرام از هر نوع عضو شويم، اين امر که تعداد اعضا صد نفر باشند يا ده هزار نفر، به طور طبيعی در تصميم ما در پيوستن به آن کانال مؤثر است. پس با عضويت در يک کانال، فقط خودمان را عضو نميیکنيم، بلکه همزمان، با افزايش دادن تعداد اعضاي آن کانال، افراد ديگری را هم به پيوستن به آن تشويق می‌کنيم.

ـ عضويت در کانال يعني تشکيل دادن کاروانی از نوع خاص که گر چه اعضا از هويت يکديگر بی‌خبرند، چون تعداد اعضای کانال براي همه هويداست، اين افراد بدون هر گونه تماس با يکديگر، به فعاليتی مشترک مشغولند و ناخودآگاه نه فقط برای مدير کانال بلکه برای يکديگر هم هورا می‌کشند و صرفا ناظر نيستند.

 ـ اما به طور خاص، معنا و پيامدهای عضويت در «کانال‌های مستهجن در تلگرام» بسيار قابل تأمل است. عضويت در چنين کانال‌هايی، تداعی کننده آيه‌ای تکان دهنده از سوره مبارکه نور است که ديدن‌‌ همان نوع تصاوير در اينترنت گرچه عملی بسيار ناپسند و حرام است ولی همه آن پيامد‌ها را برای کاربر ندارد.

- در قرآن معمولا وعده عذاب‌ها برای آخرت است، اما در موارد استثنايی از جمله در آيه ۱۹ از سوره نور، وعده عذاب آن هم به صورت «عذاب اليم هم در دنيا و هم در آخرت» داده شده است. اما برای چه کساني؟ ترجمه آيه اين است: کسانی که «دوست داشته باشند» در ميان مسلمانان فحشا اشاعه داده شود، به «عذاب دردناک هم در دنيا و هم در آخرت» دچار خواهند شد.

 - متأسفانه کسی که عضو کانال ضد عفت عمومی (از نوع تصويری و غير تصويری) در تلگرام مي‌شود، با بالا بردن تعداد اعضا و ايجاد رغبت بيشتر در ديگران و نيز کمک به شکستن قبح اينگونه گناهان نزد مسلمانان، کاری فرا‌تر از دوست داشتن انجام مي‌دهد و عملا، ولو ناخواسته، در گرايش ديگران به بي‌عفتي و فساد و فحشا نقشی به عهده می‌گيرد.

- در شرايطي که کانال‌های تلگرام می‌توانند نقش مهمي در ارتقای علمی، فرهنگی، رفتاری، اجتماعی و معنوی جامعه ما ايفا کنند، اگر کسانی به گونه‌ای گرفتار اختاپوس جذابيت‌های شيطانی و شهوت‌انگيز اعم از نوشته و عکس و فيلم بوده و عليرغم عذاب وجدان، به خيال خود در وضعيتی هستند که نمي‌توانند خود را از اين امور روح کُش خلاصي دهند، لااقل با خداوند اين معامله را انجام دهند: با خروج از کانال‌های غيراخلاقی تلگرام، گناه خود را از حالت اجتماعی به حالت فردی درآورند. آنگاه ببينند آيا دستی آنان را از‌‌ همان گناه فردی نجات خواهد داد يا خير.


منبع : معاونت دانشجویی و فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.