پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۰۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۵۲۲۵ مورد

یكشنبه ٧ شهریور ١٣٩٥ ساعت ١٠:٣٦ ق.ظ   ( بازدید : 446 نفر )

تغذیه نادرست می تواند در تشدید ، شیوع و مدت افسردگی تاثیر بسزایی داشته باشد.

به گزارش « وب دا » مدیر گروه سلامت روان ، اجتماعی ، اعتیاد و الکل معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه افسردگی یکی از شایع ترین مشکلات بهداشت روان است ، گفت : بدخوری ، بیش خوری و کم خوری افراد ضمن پیروی از برنامه غذایی نامناسب در بروز اختلالات روانی به ویژه افسردگی نقش دارد.

دکتر « بهناز گنابادی » تصریح کرد : کمبود برخی مواد مغذی در رژیم غذایی مانند اسیدهای چرب امگا ، اسید فولیک ، ویتامین B 12 ، روی ، آهن ، ویتامین B 6 و ویتامین E افسردگی را تشدید می کند.

وی در خصوص علائم واضح افسردگی نیز بیان کرد : خستگی مزمن ، خواب آشفته ، تغییر در اشتها ، سردرد ، اختلالات گوارشی ، بی قراری ، تحریک پذیری ، عصبانیت ، از بین رفتن احساس لذت و احساس بی کفایتی و بی ارزشی از جمله این علائم است .


منبع : مدیریت فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.