برنامه صبحانه سالم در پنجمین روز از هفته سلامت با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه در مدرسه شهید نیازی شهرستان بجنورد برگزار گردید.
به گزارش وب دابه نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی ، دکتر « علی یوسفی » معاون غذا و دارو در این خصوص بیان کرد : مراسم صبحانه سالم با هدف ترویج تغذیه سالم و آشنایی دانش آموزان با گروه های غذایی مفید برگزار شد.
دکتر « علی یوسفی » تصریح کرد : به لحاظ تغذیه غلط و استفاده بیش از حد چربیها ، نمکها و غذاهای آماده ، بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی ، فشارخون ، دیابت ، سرطان و چاقی در جامعه گسترش یافته است و جهت رفع این معضل می بایست شیوه زندگی و تغذیه مناسب در افراد اصلاح شود .
دکتر عربی دکترای تغذیه در این مراسم در خصوص مواد مغذی درغذاها توضیحاتی داده و سوالاتی در خصوص تغذیه سالم مطرح وبه برندگان جوایزی اهدا نمودند .
در پایان ، صبحانه سالم شامل نان سبوس دار ، شیرکم چرب ، خرما ، پنیر ، تخم مرغ آبپز توسط معاونت غذا و دارو تدارک و به دانش آموزان داده شد.