مصرف میوه در ماه رمضان و طی روزه داری ضروری است .
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مصرف مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین c است، بین وعده شام و سحری توصیه می شود.
«شهلا جودت» افزود : مصرف میوه های حاوی ویتامین ث جذب آهن در بدن را افزایش می دهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی هورمون ها نقش ویژه ای دارد.
وی نسبت به مصرف میوه ها، چای کم رنگ و دیگر مایعات به ویژه آب و شیر کم چرب تا پایان شب تاکید کرد و اظهار داشت : نان های سبوس دار نظیر نان سنگک را جایگزین انواع نان های سفید و غیر سبوس دار کنید.
وی با بیان این که غذای اصلی باید در وعده سحری صرف شود، تصریح کرد : انواع پلو وخورش ، پلوهای مخلوط و سبزیجات پخته به همراه مرغ، ماهی یا گوشت، سبزی خوردن ،سالاد و ماست برای وعده سحری مناسب است.
وی تاکید کرد : از نوشیدن چای بعد از پایان وعده سحری به شدت اجتناب کنید زیرا جذب آهن را کاهش می دهد.