پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۵۹۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۲۱۰۴ مورد

چهارشنبه ٩ خرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:٤١ ق.ظ   ( بازدید : 464 نفر )

مصرف میوه در ماه رمضان و طی روزه داری ضروری است .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مصرف مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین c است، بین وعده شام و سحری توصیه می شود.

«شهلا جودت» افزود : مصرف میوه های حاوی ویتامین ث جذب آهن در بدن را افزایش می دهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی هورمون ها نقش ویژه ای دارد.

وی نسبت به مصرف میوه ها، چای کم رنگ و دیگر مایعات به ویژه آب و شیر کم چرب تا پایان شب تاکید کرد و اظهار داشت : نان های سبوس دار نظیر نان سنگک را جایگزین انواع نان های سفید و غیر سبوس دار کنید.

وی با بیان این که غذای اصلی باید در وعده سحری صرف شود، تصریح کرد : انواع پلو وخورش ، پلوهای مخلوط و سبزیجات پخته به همراه مرغ، ماهی یا گوشت، سبزی خوردن ،سالاد و ماست برای وعده سحری مناسب است.

وی تاکید کرد : از نوشیدن چای بعد از پایان وعده سحری به شدت اجتناب کنید زیرا جذب آهن را کاهش می دهد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.