پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۵۸۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۴۳۶۹ مورد

شنبه ٢٤ اسفند ١٣٩٢ ساعت ١١:٢٦ ق.ظ   ( بازدید : 1892 نفر )

در نوروز بیاموزیم : تغذیه سالم یعنی خوردن متعادل توصيه هاي بهداشتي كارشناس تغذيه مركز بهداشت شيروان در سال نو

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت درمان و دانشكده پرستاري شيروان:

عليرضا هنربخش كارشناس تغذيه مركز بهداشت شيروان گفت:

اگرچه آغاز سال ، زمان آشتی ماست اما بهتر است با مزاحمان سلامتی مان قهر کنیم . نوشابه های گاز دار بدلیل داشتن قند زیاد ، ممانعت در جذب کلسیم و وابستگی که ایجاد می کند زیان آورند و مزاحم .

هنربخش با اشاره به قرار گرفتن در عيد نوروز به توصيه هايي پرداخت :

1- در تعطیلات عید تعداد شیرینی هایی را که در  طی روز و مهمانی های شب میل می نمایید، با دقت بشمارید . این امر باعث می شود چنانچه درخوردن شیرینی یا مواد شیرین افراط نموده اید متوجه این زیاده روی شده وبه این ترتیب به سلامت خود کمک کرده اید

2- شیرینی های کوچک بخریم . هر چه شیرینی ها کوچک تر باشد ضرر آنها کمتر است .

4- در مصرف آجیل زیاده روی نکنید . بطور معمول برای بو دادن اجیل ها از مقدار زیادی نمک استفاده می کنند . مصرف زیاد نمک نه مفید است و نه ضروری ،  بنابرین سعی کنید تا حد امکان  آجیل بدون نمک مصرف کنید .

5- نزدیک وعده غذایی اصلی آجیل نخورید . مغز دانه ها به علت دارا بودن چربی زیاد ، از ارزش سیری بالایی برخوردارند و مصرف آنها می تواند در گرسنگی و سیر نگهداشتن شخص به مدت نسبتاً طولانی مو ثر باشد. پس سعی کنید آجیل ها را در فاصله نزدیک به وعده های اصلی غذایی مصرف نکنید زیرا اشتهایتان را برای صرف غذای اصلی کور می کند .


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.