با جایگزین کردن میوه به جای شیرینی و شکلات از اضافه وزن و چاقی در نوروز پیشگیری کنید.
به گزارش پایگاه خبری وب دا خراسان شمالی ، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با تاکید بر این مطلب گفت : شیرینی هایی که برای پذیرایی ایام عید تهیه می شود، بهتر است ساده و در اندازه های کوچک باشد.
شهلا جودت افزود : برای حفظ سلامت در تعطیلات نورزی باید تعادل و تنوع در رژیم غذایی را رعایت کنیم تا با افزایش دریافت قند و چربی اضافه ، به چاقی و اضافه وزن گرفتار نشویم.
وی تصریح کرد : مصرف زیاد میوه نیز باعث اضافه وزن و چاقی می شود بنابراین باید روزانه حدود 3 تا 4 واحد از گروه میوه ها با اندازه متوسط استفاده کرد.
وی تاکید کرد : برای صرف چای به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد متعادل استفاده کنیم.
وی اظهار داشت : در وعده های نهار و شام در مهمانی های نوروزی برای پیشگیری از دریافت زیاد کالری سعی کنید نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر کنید.
وی خاطرنشان کرد : مصرف سالاد و سبزی به دلیل داشتن فیبر، جذب چربی ها و مواد قندی را کاهش می دهد و به این ترتیب از اضافه وزن جلوگیری می شود.