پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۴۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۹۴۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۸۹۶۶ مورد

چهارشنبه ٢ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٧:٤٤ ق.ظ   ( بازدید : 539 نفر )

تاثیر آب گشنیز در کنترل قندخون

طبق نتایج برخی مطالعات، آب گشنیز می تواند به کنترل میزان قندخون در افراد دیابتی کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، گشنیز مملو از فسفر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم و ویتامین های  A، B، C  و K است که می تواند به افزایش سلامت و تندرستی کمک کند، این گیاه دارویی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

گشنیز حاوی بورنئول و لینالول است که به بهبود عملکرد کبد کمک کرده، حرکات روده را تنظیم می کند و اسهال را بهبود می بخشد. همچنین می تواند به مقابله با ورم ملتحمه، اختلالات قند خون و بیماری های چشم کمک کند.

بعلاوه گشنیز دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است و می تواند به کنترل کلسترول، تحریک اشتها و افزایش روند هضم هم کمک کند.

اما جالب تر اینکه گشنیز می تواند میزان قندخون را نیز کنترل نماید. گشنیز دارای خاصیت تحریک کنندگی بر غدد درون ریز است که موجب افزایش ترشح انسولین از لوزالمعده شده و در نتیجه میزان انسولین خون را افزایش می دهد. مصرف این گیاه دارویی می تواند به تنظیم جذب قند در صورت اُفت قند خون کمک کند.

نتایج برخی مطالعات هم نشان داده اند عصاره دانه های گشنیز حاوی ترکیبات مهمی هستند که در صورت رها شدن در خون موجب حرکات شبه انسولین شده و در تنظیم میزان قند خون مفیدند.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.