پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۸۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۰۵۹۷ مورد

شنبه ١٦ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١:٥٤ ق.ظ   ( بازدید : 973 نفر )

ناشتایی های طولانی مدت و کم آبی خطر پیشرفت آب سیاه (گلوکوم) چشم را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص بیماری های چشم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت : گلوکوم یا آب سیاه جزو بیماری های به نسبت شایع با سیر پیشرفت مرموزانه است.

دکتر محسن محمدزاده افزود : زمانی که خروج مایع از چشم به هر دلیل کاهش یابد، فشار داخل چشم افزایش یافته و می تواند به عصب بینایی صدمه بزند.

وی تصریح کرد : اگر شناسایی و درمان مناسب در یک تا دو ماه نخست پس از ابتلا انجام نشود، فرد به نابینایی مطلق دچار می شود.

وی سابقه فامیلی و بیماری های زمینه ای را در بروز گلوکوم موثر دانست و اظهار داشت : بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، عیوب انکساری بالا، فشار خون و دیابت کنترل نشده و مراجعه دیر هنگام به پزشک متخصص، خطر ابتلا  به این بیماری را افزایش می دهد.

وی خاطر نشان کرد : این بیماری در مراحل اولیه تشخیص قابل درمان است و اگر وارد فازهای پیشرفت شود، درمان امکان پذیر نیست، بنابراین مراجعه زود هنگام و دوره ای به متخصص چشم به ویژه برای افراد پر خطر لازم و ضروری به نظر می رسد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.