پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۷۷۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۲۲۸۴ مورد

شنبه ١٨ آبان ١٣٩٨ ساعت ٨:٤٢ ق.ظ   ( بازدید : 494 نفر )

مصرف منابع غذایی حاوی کلسیم در فصل پاییز و زمستان را فراموش نکنید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا،پزشک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: تغییرات فصلی می تواند بر نیاز های بدن به مواد مغذی مختلف تاثیر بگذارد و با توجه به شیوع بیماری های مربوط به دستگاه تنفسی در فصل زمستان و مستعد شدن فرد به سرما خوردگی، داشتن رژیم غذایی مناسب به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری به نظر می رسد.
دکتر امید توپچیان افزود: با توجه به کوتاه بودن طول روز در پاییز و زمستان و مایل بودن زاویه تابش خورشید توصیه می شود همه افراد از منابع غذایی حاوی کلسیم استفاده کنند و در صورت دسترسی نداشتن به این منابع به طور حتم با مشورت پزشک از مکمل آن استفاده کنند.
وی مصرف ویتامین های ب و د، را در پیشگیری از افسردگی موثر دانست و یادآور شد: نوشیدن یک فنجان شیر داغ پیش از خواب، مصرف مواد مغذی نظیر سبزیجات، هویج، زرد آلو، تخم مرغ، جگر،فلفل سبز، گل کلم، لیمو، پرتقال، گریپ فروت و... به حفظ سلامت فرد در فصل زمستان کمک می کند.
وی اظهار داشت: بسیاری از افراد به دلیل کوتاه تر شدن طول روز از برخی فعالیت های روزانه نظیر پیاده روی و یا رفتن به باشگاه ممانعت می کنند، این در حالی است که پیاده روی می تواند از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن و ... از ابتلا به بیماری های تنفسی پیشگیری کند.
وی به تصور اشتباه عموم اشاره و خاطر نشان کرد: بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند در فصل زمستان برخلاف فصل تابستان نیاز به مصرف مایعات کمتر است،این در حالی است که برای حفظ سلامت پوست در زمستان، مصرف مایعات حداقل 8 لیوان در روز ضروری است.


منبع : 1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.