پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۲۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۰۰۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۷۵۱۲ مورد

شنبه ٢ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٤:٥٣ ب.ظ   ( بازدید : 621 نفر )

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: متاسفانه بسیاری از افراد بدون آگاهی از عوارض و عواقب جبران ناپذیر، بدون مشورت با پزشک یا کارشناسان تغذیه به استفاده از این رژیم برای کاهش وزن اقدام می کنند.

مهسا شمشیرگران افزود: پیروی از این رژیم به مدت یک تا دو هفته مشکل خاصی ایجاد نمی کند، اما به مدت طولانی به دلیل استفاده از چربی بالا باعث ابتلا به کبد چرب، افزایش کلسترول ، تری گلیسرید بالا و ... می شود.

وی تصریح کرد: 90 درصد این رژیم را چربی، 7 درصد پروتئین و 3 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می دهد و برای شروع این رژیم برای مبتلایان به صرع یا تشنج، فرد را 48 تا  72 ساعت قبل بستری می کنیم.

وی ریزش مو، عصبی شدن و ... را از نشانه های استفاده از این رژیم برشمرد و خاطرنشان کرد: به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات و میوه و سبزیجات، بدن با کاهش املاح و ویتامین ها مواجه می شود که عوارض زیادی به همراه دارد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.