پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۰۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۷۲۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۹۷۴۴ مورد

چهارشنبه ٣ اردیبهشت ١٣٩٩ ساعت ٩:٥٠ ق.ظ   ( بازدید : 411 نفر )

گنجاندن ۳ وعده افطار، شام و سحری در رژیم غذایی به منظور جلوگیری از کمبود نیازهای بدن ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا،  متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مصرف میوه ، سبزی و لبنیات در ماه رمضان به منظور حفظ سلامت فرد توصیه می شود و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر محمدرضا جلیلوند، سردرد، عصبانیت و ضعف را از عوارض حذف سحری اعلام کرد و اظهار داشت: مصرف یک باره مایعات در وعده سحری نه تنها باعث‌ جلوگیری از تشنگی در ایام روزه داری نمی شود، بلکه باعث دفع زودتر آب از بدن و تشنگی می شود.
وی نسبت به مصرف غذای سنگین در وعده افطار هشدار داد و عنوان کرد: فاصله مناسب میان وعده شام تا زمان خواب باید حدود ۳ ساعت در نظر گرفته شود.
وی با بیان این که مصرف مایعات از وعده افطار تا سحری باید تدریجی باشد، خاطرنشان کرد: حذف یکی از وعده های غذایی باعث می شود مصرف غذا در وعده بعدی افزایش یابد، بنابراین به هیچ عنوان حذف وعده های غذایی توصیه نمی شود.
دکتر جلیلوند اظهار داشت: مصرف مواد قندی و کربوهیدرات های ساده در این ماه به طور چشمگیری افزایش می یابد، اما بهتر است با جایگزین کردن مواد فیبری، سبزیجات و میوه های تازه بیشتر به حفظ سلامت خود کمک کنیم


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.