پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۰۶۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۰۰۸۷ مورد

شنبه ١٣ اردیبهشت ١٣٩٩ ساعت ١٣:٢٤ ب.ظ   ( بازدید : 516 نفر )

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: خرما از جمله خوراکی هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی های احتمالی در زمان برداشت، بسته بندی و عرضه پاک شود .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده با بیان اینکه کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته بندی محصول در نظر گرفته شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد، اظهار کرد: بسته بندی‌های خرما را پس از بازگشت به منزل، مانند سایر بسته های خریداری شده، باید قبل از استفاده بشوییم و یا به نحو مقتضی قبل از مصرف ضدعفونی کنیم.
وی یادآور شد: دانه های خرما را نیز بصورت مجزا باید با آب سالم و پاکیزه شست و شو داد. 
وی با اشاره به اینکه خرما را فقط باید در بسته بندی های بهداشتی خریداری کرد، خاطرنشان کرد: از خرید خرمای فله ای، بدون بسته بندی و فشرده و له شده خودداری شود.
علیزاده اضافه کرد: اگر خرمای تازه له شده در دمای محیط نگهداری شود، چسبناک و نرم شده و مستعد آلودگی انتقال عوامل آلوده کننده است .
وی با تاکید بر اینکه باید به سالم بودن بسته بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو و تاریخ مصرف و تولید و انقضا خرما توجه شود، تصریح کرد: اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستیم بهتر است قبل از مصرف، خرماهای مصرفی را روی حرارت ملایم در قابلمه به گونه ای حرارت دهیم که حرارت به همه نقاط خرما برسد .
این کارشناس تغذیه افزود: خرمای تازه باید در دمای یخچال و به دور از گرمای محیط نگهداری شود اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد .
علیزاده توصیه کرد: از مصرف زیاد خرما مانند سایر مواد قندی و شیرین خودادری شود و به میزان متعادل و در حد 2 تا 3 عدد در زمان افطار یا سحر میل شود. 


منبع : ت2-1334آ چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.