پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۳۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۰۳۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۵۵۳۹ مورد

یكشنبه ٢٨ اردیبهشت ١٣٩٩ ساعت ١٤:١٧ ب.ظ   ( بازدید : 500 نفر )

دریافت همه گروه های غذایی به میزان لازم در مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: استفاده از غلات، میوه و سبزیجات، لبنیات، پروتئین و چربی به مقدار لازم برای مبتلایان به این بیماری مفید و موثر است.
آیلر خداشناس، دریافت کافی پروتئین را در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با بیماری موثر دانست و اظهار داشت: گوشت، حبوبات و مغزها سرشار از پروتئین  هستند و اگر فردی به میزان مورد نیاز پروتئین مصرف کند، نیاز به مصرف مکمل ندارد.
وی اضافه کرد: اگر فردی اشتهای کافی ندارد و یا به هر دلیلی تمایل به خوردن پروتئین ندارد، می تواند با مصرف مکمل نیاز خود را مرتفع کند.
وی با بیان این که مصرف ویتامین های E ، C و زینک در تقویت سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد ، عنوان کرد: افرادی که روزانه ۵ وعده میوه و سبزی و به میزان کافی پروتئین مصرف می کنند بهتر است از مصرف مکمل خودداری کنند .


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.