پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۶۵۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۴۱۶۴ مورد

دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٣:٢٦ ب.ظ   ( بازدید : 455 نفر )

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: استرس و مصرف مواد غذایی شیرین درصد ابتلا به عفونت های قارچی در زنان را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، راحله عسلی افزود: افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، مبتلایان به دیابت و اچ آی وی، بیمارانی که کورتون مصرف می کنند و زنان باردار مستعد ابتلا به عفونت های قارچی هستند.

راحله عسلی زمان شیوع عفونت های قارچی را سن باروری اعلام کرد و افزود: قبل از بلوغ و بعد از یائسگی درصد ابتلا به عفونت های قارچی بسیار کاهش می یابد.

وی توضیح داد: رعایت نکردن اصول بهداشتی و بیش از حد رعایت کردن آن فرد را در معرض ابتلا به این عفونت ها قرار می دهد، به طوری که استفاده مکرر از ژل های بهداشتی و رعایت بیش از حد بهداشت می تواند باکتری های مفید را از بین برده و با تضعیف سیستم ایمنی بدن زمینه ابتلا به عفونت های قارچی فراهم شود.

وی با بیان این که استفاده از لباس های تنگ و چسبان، محیط مرطوب، مصرف شیرینی جات و ... زمینه ابتلا به عفونت های قارچی را فراهم می کند، خاطرنشان کرد: اصلاح سبک زندگی، درمان دیابت، ورزش و دوری از استرس در پیشگیری از ابتلا به عفونت های قارچی تاثیر به سزایی دارد.


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.