زنان شاغل به منظور پیشگیری از چاقی در دوران شیوع بیماری کووید 19 تغذیه سالم و خوردن صبحانه را فراموش نکنند.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: تغذیه سالم و خوردن صبحانه در زنان شاغل نه تنها در بهبود عملکرد روزانه تاثیر به سزایی دارد، بلکه در تناسب اندام، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری ار بیماری کووید 19 ، چاقی و ... بسیار تاثیرگذار است.
مهسا شمشیرگران با تاکید بر خوردن صبحانه شاغلان در منزل، افزود: تخم مرغ آب پز، عدسی یا خوراک لوبیا، نان و پنیر، شیر و ... می تواند صبحانه مفیدی برای زنان شاغل باشد.
وی توضیح داد: افرادی که در شرایط کنونی به هر دلیلی نمی توانند در منزل صبحانه میل کنند، بهتر است صبحانه خود را در محیط کار با رعایت پروتکل های بهداشتی سرو کرده و مصرف میان وعده را فراموش کنند.
وی فاصله مصرف میان وعده های سالم را هر دو ساعت اعلام کرد و اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از شاغلان به دلیل فشار کاری فقط به خوردن یک لیوان چای یا بیسکوویت، کیک ، نسکافه و ... اکتفا می کنند، این در حالی است که این مواد غذایی نمی تواند به سلامتی و تناسب اندام آن ها کمک شایانی کند.
وی خاطرنشان کرد: نخوردن صبحانه و یا حذف میان وعده مناسب می تواند باعث ضعف، کاهش قند خون، سردرد، تغییرات خلقی ، عصبی شدن ، اضطراب و ... شود و بازدهی کاری را کاهش دهد.
شمشیرگران شستشوی دست ها قبل از خوردن هر وعده و میان وعده را ضروری اعلام کرد و گفت: خشکبار و میوه ها برای میان وعده مفید هستند و بهتر است میوه ها را در منزل خرد کرده و در ظرف درب دار مناسبی ریخته و به منظور جلوگیری از تغییر رنگ چند قطره آب لیمو ترش روی آن ها بریزید.
وی با بیان این که کم آبی می تواند باعث بروز سردرد شود، افزود: نوشیدن آب به ویژه مایعات گرم به رقیق شدن ترشحات گلو کمک می کند و در این شرایط به شدت توصیه می شود.