پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۷۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۹۱۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۹۹۳۳ مورد

یكشنبه ٩ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٣:٣٩ ب.ظ   ( بازدید : 665 نفر )

مصرف لبو باعث تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: لبو حاوی آنتی اکسیدان قوی به نام بتالائین بوده و در کاهش التهاب، پیشگیری از ابتلا به سرطان و بهبود عملکرد ریه و قلب در هنگام ورزش تاثیر به سزایی دارد.
انیسه وطن دوست افزود: لبو دارای فیبر بسیار بالایی است و به بهبود عملکرد گوارش کمک شایانی می کند .
وی با بیان این که لبو دارای اگزالات زیادی است و مصرف زیاد آن می تواند باعث سنگ کلیه شود، اظهار داشت : اگزالات برای مبتلایان به نقرس و افراد در معرض خطر این بیماری مضر است و استفاده از آن در این افراد توصیه نمی شود.
وی به خواص بی نظیر و معجزه آسای چغندر نیز اشاره و عنوان کرد: چغندر حاوی فولات، منگنز، ویتامین A، C، پتاسیم و ... بوده و مصرف آن برای قلب و ریه به ویژه در هنگام ورزش بسیار مفید است.
وی خاطرنشان کرد: خوردن لبو به طور معمول در رنگ ادرار و‌ مدفوع تغییرات ایجاد می کند که آگاهی از آن لازم و ضروری است و مانع استرس و نگرانی می شود.


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.