پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ١١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۹۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۱۷۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۳۳۴۸۶ مورد

دوشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٥:٥٤ ب.ظ   ( بازدید : 261 نفر )

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: از هورمون در پرورش مرغ ها استفاده نمی شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: شایعه استفاده از هورمون رشد در جوجه های گوشتی تنها یک باور کذب و قدیمی در میان مردم بوده که متاسفانه به دلایل عدم آگاهی در حیطه ژنتیک و تغدیه طیور در میان مردم رواج پیدا کرده است.
وی بیان کرد: امروزه با توجه به اصلاح نژادهای طیور، متناسب با خوراک مصرفی آن ها، افزایش وزن بدن در جوجه گوشتی در بازه زمانی کوتاه (45 روز) انجام می گیرد حال آنکه در این میان افرادی که آشنایی کافی با امر تغذیه و اصلاح نژاد طیور تجاری ندارند تصور می کنند رشد چشم گیر طیور در این مدت کوتاه در نتیجه مصرف هورمون رشد است.
علیزاده عنوان کرد: استفاده از هورمون رشد، هزینه تولید و پرورش طیور را چندین برابر افزایش می دهد به طوریکه حتی اگر مقدار ناچیزی از این هورمون در طیور استفاده شود هزینه پرورش، چندین مرتبه افزایش پیدا میکند به عبارتی هزینه این هورمون از ارزش یک مرغ چندین برابر بیشتر می شود.
وی با اشاره به این که تاکنون هورمون رشدی برای طیور توسط هیچ شرکت تجاری تولید نشده است، گفت: با توجه به سرعت رشد بالای طیور تجاری که در نتیجه تغذیه و اصلاح نژاد آن ها انجام گرفته است اگر بخواهیم سرعت رشد طیور را به فرض با مصرف این هورمون افزایش دهیم، جوجه های گوشتی دچار آسیب و مرگ ناگهانی (سکته) خواهند شد، لذا تلفات به طرز چشم گیری افزایش پیدا می کند.


منبع : ت2-م۲۳۵۵ چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.