پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۷۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۴۰۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۳۱۹۳ مورد

سه شنبه ٢٥ بهمن ١٤٠١ ساعت ١٤:٤٢ ب.ظ   ( بازدید : 236 نفر )

کارشناس کنترل فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی گفت: محصولات دارای تعداد نشانگر رنگی سبز بیشتر در اولویت خرید و مصرف شهروندان قرار بگیرد.

مهندس مجتبی محمدی روز سه‌شنبه 25 بهمن ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای یک راهنمای سریع و تکنیکی بر روی برچسب محصولات مواد غذایی است تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان، ارتقا سلامت جامعه را در پی داشته باشد.

 

کارشناس کنترل فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی ادامه داد: هدف از این نشانگر کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است تا متناسب با شرایط جسمی و نیازهای شخصی خود، یک انتخاب آگاهانه داشته باشد.

 

وی افزود: این نشانگر تعیین کننده پنج عامل انرژی، قند، چربی کل، نمک و اسیدهای پرب ترانس است.

 

محمدی گفت: رنگ سبز به معنی اندک بودن میزان ماده مورد نظر در فرآورده، رنگ نارنجی به معنی متوسط بودن میزان ماده و رنگ قرمز به معنی زیاد بودن ماده مورد نظر در محصول است.

 

وی تصریح کرد: محصولات دارای تعداد نشانگر رنگی سبز بیشتر در اولویت خرید و مصرف قرار بگیرد.

 

محمدی در پایان گفت: دریافت کالری بیشتر از حد نیاز سبب چاقی و مصرف چربی های ترانس باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و بیماری های قلبی و عروقی را در پی دارد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.