پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ١٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۷۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰۸۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۶۶۷۴۴ مورد


قائم مقام وزیر بهداشت در ملاقات سفیر و وزیر علوم سوریه با معاونین وزارت بهداشت کشورمان گفت: پذیرش دانشجوی بین الملل در دانشگاه های علوم پزشکی کشور موجب ارتقای سطح دانشگاه می شود.

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ دکتر ایرج حریرچی در این نشست با اشاره به وجود برخی مشکلات در کشور سوریه به دلیل اوضاع تحمیلی که از سوی گروهک ها بر این کشور وارد شده است، گفت: در خصوص آموزش های تخصصی و تحصیلات تکمیلی در گروه پزشکی، ما در حد توان و معقول با توجه به این که  سوریه، کشور دوست و همسایه ما است، همکاری و کمک خواهیم کرد.

قائم مقام وزیر بهداشت در خصوص کمبود برخی از مدارک تحصیلی جهت ادامه تحصیل دانشجویان سوریه در دانشگاه های علوم پزشکی کشورمان، افزود: با اختیاراتی که به 3 دانشگاه علوم پزشکی مادر در کشور داده شده است، می توانند مدارک تحصیلی شان را براساس معیارهای کشور مبدا مورد بررسی قرار دهند.

به گفته وی، این مسئله موجب ارتقاء سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور می شود تا بتوانند با ارتقای حوزه آموزشی خود، در سطحی قرار گیرند که دانشجوی بین المللی داشته باشند.

 

آمادگی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای پذیرش دانشجوی خارجی در تمام مقاطع تحصیلی

بنابر این گزارش در ادامه این نشست، معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این که هیچ محدودیتی برای گسترش روابط علمی با کشور سوریه وجود ندارد، گفت: سیاست جدید وزارت بهداشت، تبادل دانشجو است و دانشگاه های علوم پزشکی کشورمان، با توجه به ظرفیت های خود آمادگی پذیرش دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی را دارند.

دکتر سید امیر محسن ضیایی در ادامه با بیان این که دانشگاه های علوم پزشکی کشور ما آمادگی کامل برای ارائه برنامه ها و نیازهای آموزشی دارند، افزود: به 3 دانشگاه علوم پزشکی کشور اجازه داده شده تا مدارکی که برای دانشجویان خارجی صادر می کنند، متناسب با نیازهای کشور میزبان باشد.

وی همچنین در ادامه، با بیان این که تعداد هیات علمی گروه پزشکی در 50 دانشگاه علوم پزشکی کشور حدود 15 هزار نفر است، گفت: دارا بودن بورد تخصصی برای افراد یکی از شرایط عضویت در هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور است و پس از ارزیابی های حرفه ای و اخلاقی دانشگاه، فرد عضو هیات علمی می شود.

 

تفاوتی در ارزش ها و آرمان های دو کشور وجود ندارد

در ادامه این ملاقات، محمود عدنان سفیر سوریه با بیان این که میان دو کشور ایران و سوریه تفاوتی در ارزش ها و آرمان ها وجود ندارد، گفت: همکاری دو کشور ایران و سوریه از انقلاب اسلامی ایران تاکنون مبنی بر روابط راهبردی است.

وی با اشاره به این که جنگ های تروریستی و تکفیری در سوریه، تمام مسائل این کشور اعم از آموزش را تحت الشعاع خود قرار داده است، افزود: در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری و رییس جمهور ایران، دولت ایران نقش بزرگی در تامین نیازهای سوریه داشته است.

دکتر عدنان ادامه داد: امیدواریم این کمک ها در زمینه آموزش پزشکی در مقاطع تحصیلات تکمیلی به دانشجویان سوریه ای هم ادامه داشته باشد.

به گفته سفیر سوریه دشمنان کشور سوریه می خواهند مانع پیشرفت علم در سوریه شوند و نبردی که در زمینه علم و فناوری است کم اهمیت تر از نبرد سیاسی نیست.

 

پیشرفت ایران در زمینه علم و فناوری قابل ستایش است

بر پایه این گزارش در ادامه، محمد عامر ماردینی وزیر علوم سوریه ضمن قدردانی از ایران به دلیل حمایت های خود از کشور سوریه، گفت: پیشرفت ایران در زمینه علم و فناوری با وجود تحریم های از سوی غرب، بسیار خوب و قابل ستایش است و امیدواریم ما را در این پیشرفت ها سهیم کنید.

وزیر علوم سوریه با بیان این که کشور سوریه آمادگی برای پذیرش آموزش پزشکی از ایران در کشور سوریه را دارد، گفت: کشور سوریه تمایل دارد تا یادداشت تفاهمی بین وزارت بهداشت سوریه و وزارت علوم سوریه داشته باشیم.

 


منبع : معاونت آموزشی دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.